ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Μπορεί εσείς να έχετε αρκετούς λόγους για να θέλετε να διαγράψετε το προφίλ σας στο Facebook, αν και αυτό σας αποθαρρύνει κρύβοντας λιγάκι την επιλογή για να το κάνετε! Το πως όμως μπορεί αυτό να γίνει θα το δείτε στα ακόλουθα βήματα.

facebook-delete-account-1

Βήμα 1ο: Αποθηκεύστε όλα τα δεδομένα σας

Πρώτα από όλα, χρειάζεται να αποθηκεύσετε όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες που σας ενδιαφέρουν κλικάροντας το «κάτω βελάκι» που βρίσκεται στη πάνω δεξιά γωνία. Μετά στις γενικές ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, κάντε κλικ στο σημείο που λέει “download a copy of all your Facebook data”.

facebook-delete-account-2

Βήμα 2ο: Απενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας

Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, κλικάρετε την ασφάλεια που βρίσκεται στο αριστερό μενού και μετά απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας. Θα σας ζητηθεί να δώσετε έναν λόγο που φεύγετε αν θέλετε να βοηθήσετε στη βελτίωση των υπηρεσιών τους. *Αν θελήσετε να επαναφέρετε το προφίλ και τα δεδομένα σας μπορεί να γίνει.

facebook-delete-account-3

Βήμα 3ο: Διαγράψτε τον λογαριασμό του Facebook

Κλικάρετε στο εικονίδιο της κλειδαριάς που βρίσκεται στη πάνω δεξιά γωνία, μετά βρίσκετε το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού και μετά πατήστε διαγραφή.

Κάντε κλικ στο αποτέλεσμα κοντά στο κάτω μέρος που λέει «Πώς μπορώ να διαγράψω οριστικά το λογαριασμό μου». Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε το σύνδεσμο «Ενημερώστε μας». Κάντε κλικ στη διαγραφή του λογαριασμού μου. Βάλτε τον κωδικό πρόσβασής σας. Hit OK. Αυτό ήταν.

Πηγή: socialmedialife.gr

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest