οδοντόκρεμα με ταυρίνη

ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΜΕ ΤΑΥΡΙΝΗ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η Ρωσική εταιρεία R.O.C.S. που δραστηριοποιείται στο χώρο της στοματικής υγιεινής, έχει πλέον αναπτύξει μια οδοντόκρεμα που περιέχει ταυρίνη, έχοντας ως στόχο να δώσει στους ανθρώπους μια “πρωινή ώθηση” ενώ βουρτσίζουν τα δόντια τους.

Οι περισσότεροι από εμάς μέχρι να πιούμε τον καφέ μας απλά δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε και το πρόβλημα σήμερα είναι πως με τους έντονους ρυθμούς που ζούμε πολλές φορές δεν έχουμε καν το χρόνο να τον απολαύσουμε πριν από την εργασία. Η έξυπνη ιδέα της R.O.C.S. θέλει να δώσει λύση μέσα από μια διαδικασία που -τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς- δεν μπορούμε να αποφύγουμε το πρωί.

Τα προϊόντα που προσφέρουν ενέργεια έχουν ήδη αποδείξει την αξία τους στην αγορά τροφίμων και ποτών, αλλά τώρα αρχίζουν σιγά-σιγά να εισέρχονται σε άλλους κλάδους, ιδιαίτερα της υγειονομικής περίθαλψης και των καλλυντικών.

Άλλες εταιρείες έχουν αναπτύξει αφρόλουτρα και σαμπουάν με ταυρίνη, και τώρα R.O.C.S. δημιουργεί ένα προϊόν που με τις μικρές ποσότητες της συγκεκριμένης ουσίας που περιέχει έχει ως στόχο το να σας βοηθήσει να ξυπνήσετε. Παρόλο που η οδοντόπαστα δεν καταπίνεται,  παραμένει στο στόμα το χρόνο που χρειάζετε ώστε να δώσει τη δόση ενέργειας που χρειάζεστε.

Ενώ η ταυρίνη χρησιμοποιείται ήδη σε μια σειρά από προϊόντα, εξακολουθούν να υπάρχουν ανησυχίες για τις επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου, με αποτέλεσμα να μην μπορούν τα προϊόντα που την περιέχουν σε μερικές χώρες. Για παράδειγμα έχει ήδη απορριφθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά την Ασφάλεια των Τροφίμων, σε αρκετές περιπτώσεις. Θα μπορέσει άραγε το προϊόν αυτό να εισηχθεί;

Περισσότερες πληροφορίες στο site της εταιρείας www.rocs.ru.

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest