ηχοαπορροφητικά πάνελ

ΗΧΟΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το θόρυβο και δεν ξέρετε πως προκαλείται; Θέλετε να μην ακούγονται οι συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα σε μια αίθουσα συμβουλίων προς τα έξω; Θέλετε νη μην αγούγεται η “φασαρία” της πόλης μέσα στο γραφείο, το κατάστημα ή το σπίτι σας; Δημιουργείται έντονη βαβούρα μέσα στο εστιατόριο σας από τις συνομιλίες του κόσμου;

Υπάρχουν πολλές λύσεις ιδιαίτερης αισθητικής, σε μίνιμαλ γραμμές που δεν επηρρεάζουν τη διακόσμηση του χώρου!

Ανάλογα με την περίπτωση και το τι θέλουμε να πετύχουμε, αξιοποιούμε τα αντίστοιχα υλικά.

ηχοαπορροφητικά

Για χώρους όπως γραφεία και καταστήματα, στους οποίους συνυπάρχουν ταυτόχρονα πολλοί άνθρωποι και δημιουργείται φασαρία, τα ηχοαπορροφητικά υλικά θα βελτιώσουν δραστικά την ποιότητα της ακουστικής, καθώς θα απορροφώνται τα επιπλέον ηχητικά κύματα που δημιουργούνται από τις ανακλάσεις.

ηχοαπορροφητικά υλικά

Ιδίως στους χώρους εργασίας τα ηχοαπορροφητικά πάνελ είναι επιβεβλημένα, καθώς σύμφωνα με έρευνα που διετέλεσε το American Society of Interior Designers (ASID research study), το 70% των εργαζόμενων δήλωσε πως θα ήταν πολύ πιο παραγωγικοί εάν μπορούσαν να μειώσουν την ενοχλητική βαβούρα που τους αποσπά.

Οι μέση συχνότητα της ανθρώπινης φωνής κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας είναι από 500 έως 2.000HZ. Τα ηχοαπορροφητικά πάνελ είναι σχεδιασμένα ώστε να απορροφούν αυτές τις συχνότητες με ποσοστά από 55% έως 65% κατά μέσο όρο. Γεγονός που συμβάλλει στη δημιουργία πιο παραγωγικών χώρων εργασίας, ευχάριστων εστιατορίων και καταστημάτων.

Πηγή: design-district.gr

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest