φωτιστικά για σαλόνι

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Για τα φωτιστικά σαλονιού που θα επιλέξει ένας άνθρωπος έχει  πάντα ως κριτήριο την αισθητική του, τις ανάγκες του, και φυσικά το μέγεθος του χώρου του.

Αν, για παράδειγμα, το σπίτι του διαθέτει ένα μικρό σαλόνι, τότε καλό θα ήταν να αποφύγει φωτιστικά δαπέδου καθώς θα πιάσουν ζωτικό χώρο περιορίζοντας τις κινήσεις του. Το ίδιο ισχύει κι εάν έχει μικρά παιδιά ή κατοικίδια, καθώς μπορεί να προκληθούν ατυχήματα.

Εάν ωστόσο δεν τίθενται τέτοια ζητήματα, τότε μπορεί να ταιριάξει κρεμαστά φωτιστικά, που προσφέρουν ένα γενικότερο φωτισμό, με τα επιτραπέζια που ενδείκνυνται για μελέτη ή χαλάρωση.

Επίσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε επιδαπέδια φωτιστικά για ένα πιο “ζεστό” κι εστιασμένο αποτέλεσμα μαζί με φωτιστικά οροφής, που φωτίζουν έντονα και ομοιόμορφα το χώρο, και με φωτιστικά τοίχου που μπορούν να τονίσουν λεπτομέρειες σε πίνακες ή φυτά εσωτερικού χώρου και να προσδώσουν “ατμόσφαιρα” στο καθιστικό μας. Σίγουρα πάντως θα χρειαστούμε τουλάχιστον κρεμαστά φωτιστικά, για να φωτίσουμε ένα μεγάλο σαλόνι.

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest