ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ ΟΡΟΦΗΣ

Στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στους ανεμιστήρες οροφής ως μια εναλλακτική επιλογή δροσιάς έναντι των κλιματιστικών με πολλά πλεονεκτήματα. Υπενθυμίζουμε ότι οι ανεμιστήρες είναι ιδανικοί για χώρους καπνιζόντων, διότι η ανάστροφη λειτουργία ανεβάζει τον καπνό προς τα επάνω βελτιώνοντας την υγιεινή του δωματίου, είναι ιδανικοί για τους ανθρώπους με αλλεργίες, καθώς σε αντίθεση με τα κλιματιστικά δεν συγκρατούν τη γύρη και διάφορα μικροσωματίδια σε φίλτρα, ενώ είναι ιδανικοί και για τα παιδιά, γιατί δεν ξηραίνουν την ατμόσφαιρα. Τέλος διώχνουν τα κουνούπια καθώς η δύναμη του αέρα παρασύρει τα κουνούπια προς άλλες κατευθύνσεις. Η εταιρία ΚΩΣΤΗΣ, η οποία εμπορεύεται φωτιστικά παρουσίασε μερικά νέα μοντέλα για κλασικούς και μοντέρνους χώρους.

anemistires-orofis-1
Αθόρυβος ανεμιστήρας σε χρώματα ασημί, ή σκούρο ξύλο, με λευκό ή μπεζ αμπαζούρ. Έχει διάμετρο 1,32μ και δέχεται 3 λαμπτήρες Ε27.

anemistires-orofis-2
Ανεμιστήρας οροφής με διάμετρο 1,32μ. που δέχεται 2 λαμπτήρες Ε27. Παράγεται στο χρώμα της σκουριάς, ή της λευκής πατίνας.

anemistires-orofis-3
Ανεμιστήρας οροφής με ύψος 39cm, διάμετρο 1,32μ., ο οποίος δέχεται λαμπτήρα PLE E27 Max. 23W, έχει remote control και παράγεται σε 2 χρώματα: Λευκό, Γκρι.

anemistires-orofis-4
Μοντέρνος ανεμιστήρας οροφής που παράγεται σε 4 χρώματα. Διαθέτει λαμπτήρα LED 16.6W ενσωματωμένο, η διάμετρος του είναι 1,32μ και το ύψος του 38 εκ.

Πηγή: design-district.gr

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest