ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

φοιτητικό σπίτι - 1

Το ξεκίνημα της φοιτητικής ζωής συνοδεύεται σε αρκετές περιπτώσεις από τη δημιουργία ενός νέου σπιτιού και νοικοκυριού για τον φοιτητή. Η φάση αυτή είναι χωρίς αμφιβολία εξαιρετικά όμορφη και συναρπαστική για το φοιτητή ή τη φοιτήτρια που εγκαταλείπει την οικογενειακή εστία και έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να στήσει όπως θέλει το πρώτο δικό του σπίτι.

Το «όπως θέλει» βέβαια είναι μία έννοια σχετική. Κακά τα ψέματα, και ιδίως στους καιρούς που διανύουμε, το να στήσεις ένα καινούριο σπίτι από την αρχή συνεπάγεται αρκετά έξοδα, όταν στις περισσότερες περιπτώσεις το διαθέσιμο budget είναι αρκετά περιορισμένο.

Αναμφίβολα, προτεραιότητα δίνεται στις λειτουργικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν και η διακόσμηση έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

φοιτητικό σπίτι - 2

Επειδή όμως το φοιτητικό σπίτι αποτελεί το μέρος όπου θα λάβουν χώρα μερικές από τις πιο όμορφες αναμνήσεις της ενήλικης ζωής σας ως φοιτητές, είναι σημαντικό ο χώρος σας να ανταποκρίνεται στην αισθητική σας χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία.

φοιτητικό σπίτι - 3

φοιτητικό σπίτι CASAMANIA

Στο design district βρήκαμε πολύ όμορφες και οικονομικές ιδέες και προτάσεις για το πως μπορείτε να δώσετε το στιλ που επιθυμείτε στο φοιτητικό σας σπίτι

 

 

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest