φθινοπωρινή διακόσμηση στο σπίτι

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Με τον ερχομό του φθινοπώρου, ο καιρός αλλάζει και η φύση μεταμορφώνεται. Το ίδιο και η διάθεσή μας, καθώς αφήνουμε πίσω την αίσθηση του καλοκαιριού και ότι το θυμίζει.

Η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο αποτελεί μία τέλεια δικαιολογία για ανανέωση και αλλαγή στο σπίτι. Μπορούμε -επιστρατεύοντας νέα αξεσουάρ και βάζοντας μικρές διακοσμητικές πινελιές- να φέρουμε ένα φθινοπωρινό αέρα στο σπίτι μας και να το προετοιμάσουμε για το χειμώνα.

Αφαιρέστε λοιπόν τα τελευταία απομεινάρια της καλοκαιρινής διακόσμησης και εστιάστε στα σημεία του σπιτιού που μπορείτε να παίξετε με φθινοπωρινά διακοσμητικά τρικ, χωρίς να προβείτε σε έξοδα.

Ο χώρος της εισόδου, το τραπέζι της κουζίνας ή της τραπεζαρίας σας, ο μπουφές, το σβηστό ακόμα τζάκι, είναι όλα σημεία τα οποία μπορείτε να επιστρατεύσετε, ώστε με μικρές αλλαγές να δημιουργήσετε μία εποχιακή ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Οι σύμμαχοί σας σε αυτό το διακοσμητικό έργο:

φύλλα δέντρων, φρούτα εποχής, ρόδια, καρπούς, βελανίδια, κάστανα, καρύδια, κουκουνάρια, στάχυα και κλαδιά, κι οτιδήποτε άλλο σας εμπνέει και σας θυμίζει… φθινόπωρο!

Πού μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε:

Αξιοποιήστε μεγάλες γυάλες και διακοσμήστε τις με το φθινοπωρινό σας ντεκόρ.

φθινοπωρινή διακόσμηση με βάζα

φθινοπωρινή διακόσμηση βάζα

Διακοσμήστε τα κηροπήγειά σας και δημιουργήστε όμορφες φθινοπωρινές συνθέσεις με δίσκους και κεριά.

φθινοπωρινή διακόσμηση με κεριά

φθινοπωρινή διακόσμηση με κεριά και δίσκους

Επιστρατεύστε τα μεγάλα βάζα που έχετε στο σπίτι και γεμίστε τα με κλαδιά και «φυσικά» στολίδια.

φθινοπωρινή διακόσμηση με κλαδιά

Τις ιδέες αυτές τις συγκέντρωσε η Νατάσα Λιανοπούλου από το design district, οπού εκεί μπορείτε να δείτε και αρκετές περισσότερες ιδέες φθινοπωρινής διακόσμησης.

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest