φωτιστικά για ξενοδοχεία

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Ελλάδα είναι μια κατεξοχήν τουριστική χώρα με ξενοδοχειακές μονάδες και ενοικιαζόμενα δωμάτια να αποτελούν ίσως τον μοναδικό μοχλό ανάπτυξης στην εποχή της κρίσης που διανύουμε. Με υπηρεσίες και υποδομές που βελτιώνονται διαρκώς για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των όλο και πιο απαιτητικών επισκεπτών, δημιουργήθηκε η ανάγκη στους ξενοδόχους να αναζητούν ποιοτικές και οικονομικές λύσεις ώστε να μπορούν να παραμένουν ανταγωνιστικοί.

Στο πλαίσιο αυτό, το εργοστάσιο φωτιστικών «ΚΩΣΤΗΣ» λόγω της κάθετης μονάδας παραγωγής που διαθέτει εδώ και 5 δεκαετίες, κατασκευάζει φωτιστικά για ξενοδοχεία και μπορεί να παρέχει λύσεις σε κάθε είδους ανάγκη που απαιτεί ο ξενοδοχειακός φωτισμός. Το τμήμα μελετών φωτισμού της εταιρίας απαρτίζεται από διπλωματούχους και άρτια καταρτισμένους ειδικούς, οι οποίοι μιλούν «την ίδια γλώσσα» με τους μηχανικούς και χρησιμοποιούν φωτομετρικά προγράμματα.

Ένα σημαντικό στοιχείο που αφορά ιδιαίτερα τους επαγγελματίες του τουρισμού, είναι η άμεση παράδοση των φωτιστικών, καθώς παράγονται στην Ελλάδα. Τέλος, όλα τα φωτιστικά ξενοδοχείων καλύπτονται από εγγύηση της εταιρίας μας.

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest