φωτιστικα δαπεδου

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ

Στο σαλόνι χαλαρώνουμε και περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας όταν βρισκόμαστε στο σπίτι, οπότε πρέπει ως χώρος να είναι ζεστός και άνετος. Πέρα από τα έπιπλα λοιπόν, εξίσου σημαντικά για το αισθητικό αποτέλεσμα είναι και τα φωτιστικά σαλονιού!

Η πιο συνηθισμένη επιλογή, δεδομένου ότι το σαλόνι είναι από τους μεγαλύτερους χώρους του σπιτιού, είναι τα πολύφωτα, ή και οι πολυέλαιοι. Ένα πεντάφωτο κρεμαστό, μια τετράφωτη ράγα, ή ακόμα και μια τρίφωτη ροζέτα μπορεί να παράγει πλούσιο φως, υπερκαλύπτοντας τις ανάγκες φωτισμού.

Βέβαια, το φως δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που λαμβάνουμε υπόψη κατά την αγορά, καθώς το φωτιστικό θα πρέπει να ακολουθεί το στυλ του χώρου. Δεν μπορούμε για παράδειγμα σε ένα μοντέρνο σαλόνι να διαλέξουμε έναν κλασσικό πολυέλαιο μόνο και μόνο για τη μεγάλη διάχυση του φωτός, αλλά θα πρέπει και αυτός να είναι μοντέρνας αισθητικής.

Η επιλογή λοιπόν πρέπει να λαμβάνει διάφορους παράγοντες υπόψη! Για να δείτε φωτιστικά σαλονιού, κρεμαστά, απλίκες και φωτιστικά δαπέδου, επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Luminus Lighting.

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest