Μύκονος πληροφορίες

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

mykonos-beachesΜύκονος, ο πλέον διάσημος παγκοσμίως  προορισμός στην Ελλάδα, με τα ατελείωτα πάρτυ, που αποτελεί το αγαπημένο νησί των celebrities.

Στα 89 χιλιόμετρα των ακτογραμμών της θα συναντήσετε πανέμορφες παραλίες με διαφορετικό ύφος για να επιλέξετε ακριβώς το στιλ που επιθυμείτε στις διακοπές σας.

Η χώρα της Μυκόνου είναι ιδιαίτερα γραφική, καθώς η λευκή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, συνδυαζόμενη με το γαλάζιο ουρανού και θάλασσας συνθέτουν πολύ όμορφες εικόνες.

Μύκονος χώραΕίναι ζωντανή όλες τις ώρες της ημέρας από το πρωί καθώς στο λιμάνι της δένουν κρουαζιερόπλοια, ενώ η νυχτερινή της ζωή θεωρείται από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

Ένα από τα πιο γραφικά σημεία της χώρας είναι η μικρή “Βενετία». Μια συνοικία που άρχισε να κτίζεται από τα μέσα του 18ου αι. και ήταν οι οικίες πλουσίων εμπόρων και καπετάνιων. Βρίσκεται μέσα στη θάλασσα δίνοντας μια αίσθηση από τη γνωστή Ιταλική πόλη.

Ένα πολύ καλό οδοιπορικό για τη Μύκονο μπορείτε να βρείτε στο tripment.net και επίσης πολλές πληροφορίες για εστιατόρια στο cycladia.com. Τέλος ξενοδοχείο για τη διαμονή σας εκεί μπορείτε να κλείσετε μέσω του booking.com.

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest