ΔΙΑΦΑΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PANASONIC

Η Panasonic στο παρελθόν έχει δημιουργήσει το πρωτότυπο μιας διάφανης τηλεόρασης, το οποίο παρά τα ελαττώματά του έδειχνε τι θα μπορεί να ακολουθήσει στο μέλλον.

Αυτή τη φορά, παρουσίασε μια νέα υλοποίηση της ιδέας αυτής, με αρκετά καλύτερη ποιότητα εικόνας, δείχνοντάς μας ότι μια τηλεόραση ενσωματωμένη στο γυάλινο πάνελ ενός επίπλου δεν απέχει από την πραγματικότητα.

Η οθόνη έχει τεχνολογία OLED, είναι κατασκευασμένη από ένα πολύ λεπτό πλέγμα, το οποίο έχει ενσωματωθεί σε ένα συρόμενο γυάλινο πορτάκι. Η εικόνα στην προσπάθεια αυτή είναι αρκετά καλή ακόμα και με τα φώτα στο δωμάτιο ανοιχτά, ενώ όταν αυτά χαμηλώνουν η εικόνα γίνεται ακόμη πιο καθαρή και φωτεινή, σε σημείο που δεν καταλαβαίνεις διαφορά από τις ήδη υπάρχουσες τηλεοράσεις.

diafani-thleorasi diafani-tv

Με το που απενεργοποιήσεις την τηλεόραση, είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβεις ότι υπήρχε εκεί εξαρχής. Αν θέλει κάποιος αυτή την τηλεόραση για το σπίτι του, θα χρειαστεί να περιμένει μερικά χρόνια ακόμη. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρίας, το project θα παραμείνει στο στάδιο της ανάπτυξης για τα επόμενα 3 τουλάχιστον χρόνια.

Πηγή: techit.gr

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest