νέα polaroid

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ POLAROID

Ψηφιακή μηχανή που θυμίζει το λογότυπο του instagram και εκτυπώνει φωτογραφίες στο λεπτό!

Στην μεγάλη έκθεση φωτογραφίας και βίντεο, Photokina, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Κολωνία, άλλη μια μάρκα που στο παρελθόν ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με την στιγμιαία φωτογράφηση και αποτέλεσε αισθητική έμπνευση για πολλές μοντέρνες εκφάνσεις της τέχνης, όπως το Instagram, κάνει ένα πολύ δυναμικό come-back.

Πρόκειται για την Polaroid που επιχειρεί να προσελκύσει και πάλι το ενδιαφέρον του μεγάλου καταναλωτικού κοινού με την καλαίσθητη όσο και προηγμένη πρότασή της που ακούει στο όνομα Socialmatic. Μια φωτογραφική μηχανή που υπόσχεται να παντρέψει την αναλογική φωτογραφία με την ψηφιακή, αλλά ταυτόχρονα να είναι ελκυστική στη γενιά των social media.

H τετράγωνη Socialmatic, που μόλις παρουσιάστηκε, διαθέτει εμπρόσθιο φακό που αποτυπώνει ψηφιακές φωτογραφίες ανάλυσης 14 Megapixel, μια εμπρόσθια οθόνη ονόματι mood assistant AI που αλλάζει εικονίδια ανάλογα με τη χρήση, οθόνη αφής στο πίσω μέρος, Bluetooth, Wi-Fi και GPS και φυσικά επιτρέπει το άμεσο ανέβασμα των φωτογραφιών σε όλα τα κοινωνικά μέσα, συμπεριλαμβανομένου και του Ιnstagram.

Socialmatic από την Polaroid

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της Socialmatic, που “τρέχει” λογισμικό Android, όπως ένα smartphone, είναι η προσθήκη ενός ενσωματωμένου μηχανισμού που εκτυπώνει τις πόζες έγχρωμα ή ασπρόμαυρα ή με ό,τι φίλτρο επιλέξει ο χρήστης από το ειδικό λογισμικό, σε φωτογραφικό χαρτί μεγέθους 2×3 ιντσών.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η Socialmatic, θα είναι διαθέσιμη έναντι του ποσού των 300 ευρώ, στις αρχές του 2015.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε την παρουσίαση της Socialmatic από την Polaroid:

Πηγή: lifo.gr

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest