παρουσίαση του iPhone 6

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ IPHONE 6 KAI TOY WATCH

Η Apple χθες ανακοίνωσε τα νέα iPhone 6 και 6 plus, καθώς και το νέο “έξυπνο” ρολόι Apple Watch, σε μία παρουσίαση του ίδιου του επικεφαλή της εταιρείας, Tim Cook. Η παρουσίαση βρίσκεται online στο site της εταιρίας και μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Το iPhone 6 έχει οθόνη 4.7 ίντσες (1344×750 pixels) και το iPhone 6 Plus έχει οθόνη 5.5 ίντσες (1920×1080 pixels – FULL HD), ενώ και οι 2 συσκευές έχουν λεπτή κατασκευή από αλουμίνιο.

Οι συσκευές ενσωματώνουν τον επεξεργαστή Apple A8 που, σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρει 25% περισσότερη επεξεργαστική ισχύ και 50% ταχύτερα γραφικά από τον επεξεργαστή που αντικαθιστά, ενώ η μπαταρία έχει κατά 50% καλύτερη διαχείριση της ενέργειας.

Σε συνέχεια του 5s και οι 2 συσκευές ενσωματώνουν τον αναγνώστη ψηφιακών αποτυπωμάτων, ενώ χρησιμοποιούν το λειτουργικό iOS 8. Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται στην κάμερα, καθώς μπορεί να τραβήξει βίντεο slow motion στα 240 fps(!), ενώ μπορεί να τραβήξει ακόμα και time-lapse video.

Τέλος, τα νέα iPhone θα διαθέτουν τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών NFC, καθιστώντας τα πλέον ικανά και για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών πληρωμών.

Όσον αφορά το ρολόι της apple, Θα διατεθεί σε 2 μεγέθη και πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών, ενώ θα είναι συμβατό και με πλήθος εφαρμογών από το App Store που θα είναι σχεδιασμένες ειδικά για αυτό. Το μεγάλο θα έχει οθόνη 1,7 ιντσών και το μικρότερο οθόνη 1,3 ιντσών.

Έχει κατασκευαστεί από ανοξείδωτο ατσάλι, έχει φωτοαισθητήρες, γυροσκόπιο, οθόνη digital touch και τεχνολογία Digital Crown. Είναι τετράγωνο με στρογγυλεμένες γωνίες, και έχει στο πλάι 2 κουμπιά. Με το πρώτο, που είναι και το home button, ο χρήστης μπορεί να κάνει zoom in και zoom out στην οθόνη, και αποτελεί το βασικό τρόπο πλοήγησης χειρισμού της συσκευής. Το λογισμικό του θα επιτρέπει πληρωμές και συναλλαγές με μεγάλες αμερικανικές τράπεζες, με μεγάλες αλυσίδες εμπορικών καταστημάτων, ταχυφαγείων, και άλλων σημείων διασκέδασης.

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest