εμφυτευματα

Εμφυτεύματα και αισθητική του προσώπου

Είναι δεδομένο ότι η αισθητική συμβάλλει στην ψυχολογία ενός ατόμου. Ένα πρόβλημα στο στόμα μας και πιο συγκεκριμένα στα δόντια μπορεί να χαλάσει όλη την ιδεατή εικόνα που θα θέλαμε να έχουμε. Στην απώλεια των δοντιών τα εμφυτεύματα μπορούν να επαναφέρουν την αισθητική, άλλα και στην λειρουργικότητα του στόματος, αλλάζοντας προς το καλύτερο τη ζωή μας.

Τι είναι όμως τα οδοντικά εμφυτεύματα; Είναι στηρίγματα από τιτάνιο που ενεργούν ως υποκατάστατα της ρίζας του δοντιού. Τοποθετούνται στη γνάθο μέσω χειρουργικής επέμβασης και ο δεσμός του οστού με το τιτάνιο, δημιουργεί μια ισχυρή υποδομή για τα τεχνητά δόντια. Τα εμφυτεύματα, επίσης, βοηθούν στην διατήρηση της δομής του προσώπου, αποφεύγοντας την αλλοίωση του, η οποία συμβαίνει όταν λείπουν δόντια.

Τώρα, γιατί είναι καλύτερα να βάλετε εμφυτεύματα, από άλλους παραδοσιακούς τρόπους αποκατάστασης;
Γιατί για την γεφύρωση ενός κενού, θυσιάζονται τα γύρω καλά δόντια και επίσης η αφαίρεση της ολικής, ή μερικής οδοντοστοιχίας κατά την νύχτα ίσως να είναι ενοχλητική. Οι οδοντίατροι θα σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες και θα λύσουν τυχόν απορίες για τη διαδικασία.

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest