οδοντίατροι Θεσσαλονίκη

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ SMILES! ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ…

Η Χριστίνα Μπουτσιούκη είναι μια γλυκύτατη οδοντίατρος με διδακτορικές της σπουδές στην Πανεπιστημιακή Κλινική Justus-Liebig University of Giessen στη Γερμανία, όπου και εργάζεται πλέον ακαδημαϊκά διδάσκοντας ως Επιστημονικός Συνεργάτης.

Στο οδοντιατρείο Smiles όπως δηλώνει χαρακτηριστικά τους αρέσει να κάνουνε τους ασθενείς να χαμογελούν! Από το 2007 συμμετέχει ενεργά σε οδοντιατρικά και ιατρικά συνέδρια με επιστημονικές ανακοινώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ενώ δίνει διαλέξεις για θέματα της Αισθητικής Οδοντιατρικής, όπου αποτελεί και την μεταπτυχιακή της εργασία. Ασχολείται ενεργά με την έρευνα των οδοντιατρικών υλικών και έχει δημοσιεύσει ερευνητικές και κλινικές εργασίες σε ελληνικά και ξένογλωσσα περιοδικά.

Κλείστε ραντεβού στο Smiles για να προγραμματίσετε μία πλήρη οδοντιατρική εξέταση και να σχεδιάσετε σε συνεργασία με τη γιατρό το θεραπευτικό σας πλάνο. Αντιλαμβανόμενοι τη σημασία του ωραίου χαμόγελου στη διάθεσή μας, στην κοινωνική μας ζωή, στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, οι οδοντίατροι του Smiles προσπαθούν να κάνουν την αισθητική οδοντιατρική προσιτή στο κοινό.

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest