κλειδαριά για κράνος και ποδήλατο

ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ

Η Βέλγικη εταιρία αθλητικών ειδών Lazer κατασκεύασε ένα εξάρτημα, το Cappuccino Lock, με το οποίο ένας ποδηλάτης μπορεί να κλειδώσει κράνος και ποδήλατο ταυτόχρονα, ασφαλίζοντας τα και τα ίδιο δύο.

Μια συνηθισμένη κίνηση των ποδηλατών είναι να το πετάγονται μέσα σε ένα κατάστημα για να πάρουν κάτι, αφήνοντας απ’ έξω το ποδήλατο απροστάτευτο για 1-2 λεπτά. Μια ενέργεια που δυστυχώς μπορεί να αποβεί μοιραία.

Το Cappuccino Lock δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αντικαταστάτη της παραδοσιακής κλειδαριάς, μιας και κάποιος με μαχαίρι μπορεί να εύκολα να κόψει το λουράκι του κράνους. Μπορεί όμως να λειτουργήσει ως ένα επιπλέον ελαφρύ αξεσουάρ για ειδικές περιπτώσεις, μιας και δεν κυκλοφορούν με μαχαίρι στην τσέπη όλοι οι επιτήδειοι.

Αν και η Lazer δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα το κόστος, υπολογίζουν ότι το Cappuccino Lock θα πωλείται στα καταστήματα για περίπου 16€. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μια όμορφη παρουσίαση με τις δυνατότητες του gadget, ενώ για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο cappuccinolock.com.

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest