φωτογράφηση γάμου

ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ NEXT DAY SHOOTING

Ακούγεται κάπως περίεργο να ξαναντυθεί και να στολιστεί το ζευγάρι για μια φωτογράφηση που χρονικά δεν θα συμπίπτει με την ημέρα του Μυστηρίου και της δεξίωσης. Αλλά, η πραγματικότητα διαψεύδει κάθε υποθετική αμφιβολία. O φωτογράφος Πάνος Ρεκουνιώτης μάς το επιβεβαιώνει με το όλο και πιο εμπλουτισμένο portfolio του.

φωτογράφηση γάμου και next day shooting«Όλα ξεκίνησαν τυχαία σε ένα γάμο στην Κυψέλη. Μια λάθος συνεννόηση ανάμεσα στο ανθοπωλείο, που είχε αναλάβει την διακόσμηση, και τη νύφη μας οδήγησε στην ιδέα να γίνει μια επιπλέον φωτογράφηση την επόμενη μέρα» μας εξηγεί ο Πάνος Ρεκουνιώτης.

Στην πορεία αυτή η πρακτική, αν και δεν αποτέλεσε βασική του επιδίωξη, λειτούργησε σαν μια εναλλακτική λύση για να αντιμετωπιστούν τα διάφορα τεχνικά και χρονικά εμπόδια για μια άρτια φωτογράφηση, όπως το φως, τα περιορισμένα χρονικά περιθώρια, η πολυκοσμία κτλ. «Στην αρχή δεν ήταν εύκολο να πείσω τα ζευγάρια. Το δυνατό μου επιχείρημα ήταν η ίδια μου η δουλειά. Όταν έβλεπαν άλλες παρόμοιες φωτογραφίσεις μου διαμόρφωναν αμέσως μια εικόνα για αυτό για το οποίο τους μιλούσα και τους φαινόταν ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα όλη αυτή η διαδικασία».

Οι ποιοτικές και ευφάνταστες δουλειές κατάφεραν να διαμορφώσουν ένα ποσοστό άνω του 85% των ζευγαριών που επιλέγουν συνειδητά και με τρομερή διάθεση να πρωταγωνιστήσουν σε ένα next day shooting – ή «εν καιρώ φωτογράφηση γάμου» όπως χαρακτηριστικά την αναφέρει ο κ. Ρεκουνιώτης καθώς μπορεί να προγραμματισθεί όποτε εξυπηρετεί καλύτερα το ζευγάρι και τον φωτογράφο.

φωτογράφηση γάμου

Οι φυσικές ομορφιές της Ελλάδας προσφέρονται ως το καλύτερο  φόντο για ξεχωριστά καρέ. Οι συμφέρουσες οικονομικές προσφορές των αεροπορικών εταιρειών, όμως, δίνουν τη  δυνατότητα και για ένα ταξίδι στην Ευρώπη με τοπία που εξασφαλίζουν δυνατές εικόνες. «Προορισμοί, όπως Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Τουρκία, συχνά επιλέγονται για την εγγύτητα τους στη χώρα μας αλλά και για τα γραφικά και ρομαντικά τους τοπία. Για να μειώσουμε ακόμη περισσότερο το κόστος διοργανώνουμε ταξίδια με δυο – τρία ζευγάρια αφιερώνοντας βεβαίως μια ολόκληρη μέρα στο καθένα. Αφοσιωνόμαστε στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε ζευγαριού».

Οι γαμήλιες φωτογραφίες είναι από μόνες τους μια μικρή ιστορία, ο καλύτερος τρόπος να κρατήσετε ζωντανές τις αναμνήσεις από το σημαντικό αυτό γεγονός της ζωή σας. Γι’ αυτό και αξίζει να επιλέξτε τον καλύτερο φωτογράφο ο οποίος θα εξασφαλίσει το καλύτερο ποιοτικό και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα αλλά και την πιο παραγωγική επικοινωνία μαζί σας ώστε να επιδιώξει το στυλ που θα ανταποκρίνεται στις προσωπικότητες σας. «Τα τελευταία χρόνια, δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπω πάρα πολύ καλές φωτογραφίες από συναδέλφους με μεράκι, όρεξη και αγάπη για αυτό που κάνουν. Κάτι που φαίνεται από τις ίδιες τις φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Η χειρότερη περίπτωση είναι οι φωτογράφοι που τραβούν κακές φωτογραφίες αλλά τις προωθούν ως πετυχημένες. Είναι συνήθως οι περιπτώσεις που επειδή δεν μπορούν να κάνουν κάτι καλό, καταφεύγουν να μιμούνται με τραγικό τρόπο τις τεχνοτροπίες άλλων».

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest