πληροφορίες για posts στο instagram

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Το HooperHQ είναι ένα app που συνεργάζεται με το Instagram, το οποίο μελετά τις ενέργειες και βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα από αυτές. Πρόσφατα ανακοίνωσε τα δημοφιλέστερα φίλτρα, τις ιδανικές ώρες και τα καλύτερα hashtags προκειμένου να εξασφαλίσετε περισσότερα likes!

Το άρθρο είναι αυτό: εδώ, αλλά παραθέτουμε τα στοιχεία που αναφέρει:

  • Πιο δημοφιλές φίλτρο είναι το Gingham, καθώς έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα likes και comments συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα. Το Clarendon έρχεται δεύτερο.
  • Οι δημοσιεύσεις που προέρχονται από γυναικείους λογαριασμούς, συγκεντρώνουν περισσότερες αλληλεπιδράσεις. Συγκεκριμένα, κατά μέσο όρο, οι γυναίκες παίρνουν 578 Likes ενώ οι άνδρες 117 και συγκεντρώνουν 170 σχόλια έναντι 113 των αντρών. Posts ζώων, όπως οι γάτες και τα σκυλιά, είναι στη δεύτερη θέση δημοφιλίας, λαμβάνοντας κατά μέσο όρο 120 likes και 60 σχόλια. Λήψεις τοπίων (λ.χ. παραλίες, βουνά και ηλιοβασιλέματα) είναι στο τρίτη θέση, αποσπώντας κατά μέσο όρο 90 likes και 45 σχόλια.
  • Η καλύτερη ώρα για να δημοσιεύσει κανείς στο Instagram είναι από τις 6 μέχρι τις 7.30 το απόγευμα για τις καθημερινές, ενώ για τα Σαββατοκύριακα είναι στις 11 το πρωί. Βέβαια τα “επαγγελματικά” προφίλ έχουν τη δυνατότητα μέσα από τα στατιστικά στοιχεία να βλέπουν ποιες μέρες και ώρες είναι ενεργοί οι ακόλουθοι τους.
Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest