ψηφιακά άλμπουμ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΑΜΟΥ

Αν και διανύουμε μία περίοδο που τα retro στοιχεία έχουν λήψει από την ψηφιακή ζωή μας, και το αναλογικό άλμπουμ κερδίζει συνεχώς έδαφος, η επικράτηση όμως του ψηφιακού άλμπουμ είναι δεδομένη. Έχουν περάσει πλέον 15 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση στην Ιταλία. Ένα concept με εξαιρετικά υψηλό κόστος κατασκευής, άλλα και μεταφοράς για τους Έλληνες που το επέλεγαν. Σήμερα όμως τα ελληνικής κατασκευής ψηφιακά άλμπουμ χρησιμοποιώντας καλύτερα και πιο ανθεκτικά υλικά, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τον προερχόμενο από το εξωτερικό ανταγωνισμό.

Τα υλικά για το εξώφυλλο πολλά και για κάθε γούστο, τα χαρτιά αμέτρητα και αμέτρητα, οπότε φανταστείτε συνδυασμοί που μπορούν να δημιουργηθούν. Αλουμίνιο, ή ξύλο για το σώμα ή τη ράχη, στρογγυλό τελείωμα των φύλλων και τόσες άλλες επιλογές που δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε μία μοναδική κατασκευή.

Όσον αφορά το στυλ στησίματος ενός ψηφιακού άλμπουμ στα εσωτερικά σαλόνια, όπως μας αναφέρει ο Πάνος Ρεκουνιώτης, ο οποίος ασχολείται με τη φωτογράφηση γάμου αυτό έγκειται στο γούστο του ζευγαριού. Οι φωτογράφοι προτείνουν και το ζευγάρι έχει τον τελικό λόγο.

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest