γραφείο από χαρτόνι

REFOLD, ΕΝΑ ΦΟΡΗΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΝΙ

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν πως δεν είναι στη φύση των ανθρώπων να κάθονται στριμωγμένοι πίσω από ένα γραφείο για τόσες πολλές ώρες μέσα στην ημέρα. Το lifestyle αυτό Θεωρείται μια νέα απειλή για την υγεία μας και οι ειδικοί πλέον επαινούν την ιδέα της όρθιας εργασίας. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί που θέλουν να ακολουθήσουν αυτή τη νέα τάση δεν έχουν και πολλές επιλογές. Μόλις πρόσφατα η IKEA κυκλοφόρησε το δικό της γραφείο για όρθια εργασία στα 489$.

Το κενό αυτό θέλει να καλύψει το Refold, το οποίο σημαίνει “ξαναδιπλώνω”, που αποτελεί ένα φορητό και ανθεκτικό γραφείο φτιαγμένο από χαρτόνι σε σχετικά προσιτή τιμή. Σήμερα το Refold αναζητά χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter, την οποία έχει ήδη καλύψει σε ένα ποσοστό 233%!!!

φορητό γραφείο refold

Θα παράγεται σε τρία μεγέθη – μικρό, μεσαίο και μεγάλο – με μέσο βάρος μόλις 6,5 κιλά, καθιστώντας τη μεταφορά του πολύ εύκολη. Θα μπορείτε να το συναρμολογήσετε σε περίπου 2 λεπτά, και πραγματικά θα εκπλαγείτε από την αντοχή του, που μπορεί να αντέξει το βάρος ενός ατόμου.

Είναι 100% ανακυκλώσιμο και η τιμή του θα ξεκινάει από τα 140$.

Μοιραστείτε το... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest